søndag den 15. marts 2015

Helg

Vilket fantastiskt väder det är! Äntligen verkar våren vara på väg på riktigt. Så underbart att kunna sitta ute på altanen och njuta av sol och värme :) Även Xena vill vara ute! När hon vaknar från sin middagslur så ska vi ut och promenera. För mycket D vitamin kan man ju inte få! Sambon passar på att motorcykla. Inte alls tokigt.

Jag var även ute och sprang igår, gick helt klart bättre än förväntat. Kommer bli många löprundor i sommar! Får även jättebra effekt av proteinpulvret, stoppar i det i min frukost och efter träning. Kroppen återhämtar sig bättre, jag orkar mer och håller mig mätt längre!

søndag den 8. marts 2015

Kickstarta ditt nya liv!

Jag är helt såld på Forever Livings produkter, jag älskar tanken om att ekologisk, handplockad, färsk Aloe Vera används i samtliga produkter. Jag gillar att veta att det jag stoppar i mig, eller använder på kroppen, faktisk inte är en massa gifter, utan något som rensar kroppen från gifter inifrån och ut. Perfekt för ett kontroll freak som mig :) Xena kommer växa upp med bra produkter, och för mig handlar det mycket om att skapa goda vanor. Jag älskar att äta en god kaka, ta en skål godis med till soffan; det handlar inte om att sluta med det, utan det handlar om att ge kroppen vad den behöver för att rensa ut allt överblivet socker och tillsatser (vilket Aloe Vera ju är perfekt till). Jag är övertygad om att om jag har en god vana med att äta bra och ta hänsyn till kroppen, så kommer resten av sig själv; inga onödiga förkylningar, jag orkar allt jag måste orka och jag kan faktisk få se bra ut samtidigt.

Om du är intresserad av att få kickstarta igång digsjälv till nya, goda vaner, tycker jag att det är helt rätt tillfälle! Kommentera din mail bara, eller skicka ett meddelande till mig om du vill prova!

 

tirsdag den 3. marts 2015

Når man ikke har noget internet...

Har haft et ufrivilligt fravær, der skyldes at vi har gået fra at ikke betale for internetet til at betale, hvilket åbenbart gør at det stopper med at virke i en uge - til kærestens store skræk! Vi har set en masse gamle film, faldet tidligt i søvn, spillet Candy crush og i lørdags var der også lige en fødselsdags fest - fik vist rigeligt at drikke, hehe. Var faktisk en rigtig sjov aften! Der er nu ret sjældent jeg får så jeg bliver fuld, så en gang på i hvert fald 3 år burde være i orden :)

Nu er jeg faktisk startet med at læse til kørekortet og imorgen skal jeg op på køreskolen. Er helt vild excited! Glæder mig til friheden at selv kunne køre ind og besøge mor i weekenderne :)